Zitec HQ2

Incepand cu data de 1 Iunie 2014, prietenii nostrii de la Zitec, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori romani de aplicatii software, a decis ca Aventura sa continue si sa extinda creativitatea si mediului de lucru Zitec pe un nou etaj din cladirea Phoenix Tower:

Costinela Nistor – Online Marketing & HHJJ officer, Zitec Com: “Au trecut doi ani de cand ne-am mutat sediul in centrul orasului si pe masura ce timpul a trecut, se pare ca am facut o alegere foarte buna.

Intotdeauna am considerat ca o locatie unde ne putem exprima creativitatea si unde sa ne simtim relaxati, va conduce la cresterea productivitatii si concentrarii. Si nu ne-a luat prea mult timp sa testam aceasta ipoteza si sa concluzionam ca este 100 % adevarat : dupa 2 ani de cand ne-am mutat in Phoenix Tower, am avut mai multi clienti in ficare zi, am crescut echipa noastra la aproape 100 de persoane extraordinare si in continuare angajam!

Binenteles, toate acestea au condus la o nevoie de mai mult spatiu, asa ca ne-am extins pe un al doilea etaj, care trebuia sa fie cel putin la fel de creativ si de distractiv ca si primul. Provocare acceptata! Iată cum arata birourile noastre acum!

Mai multe detalii : http://blog.zitec.com/2014/zitec-hq/#sthash.hOIZuoel.dpuf

EBS ROMANIA

O noua companie s-a alaturat Hubului IT din cladirea Phoenix Tower.

Compania EBS Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii ERP Clarvision si SAP din Romania, si-a mutat sediul din Bucuresti la etajul 11 al cladirii Phoenix Tower incepand cu Ianuarie 2014.

Maria Serban - Chief Operations Officer | Delivery & Workforce Management‎, EBS Romania:
“EBS Romania a cunoscut o evolutie spectaculoasa pe parcursul anului 2013, acest lucru putand fi tradus efectiv printr-o crestere a cifrei de afaceri la 18 Mil. EUR, cu aproximativ 43% mai mult fata de anul precedent. Fiind expusi unei dinamici de o asemenea anvergura, decizia de a migra si la Bucuresti spre un spatiu nou, mai generos, la un standard inalt, a fost una cat se poate de fireasca. Phoenix Tower este optiunea colegilor nostri, iar faptul ca ei se simt atat de bine aici este dovada alegerii corecte. Se pare ca si la Bucuresti culegem roadele preocuparii noastre continue de a oferi echipei EBS un mediu de lucru excelent din toate punctele de vedere.”

Netop

Suntem bucurosi sa anuntam mutarea companiei Netop Tech in cladirea Phoenix Tower. Compania, a carei mutare efectiva a avut loc la data de 1 septembrie 2012, ocupa in totalitate etajul 4 al cladirii (920 mp).

Netop – companie cu sediul central in Danemarca – dezvolta si vinde produse lider de piata in domeniile video conferintelor, customer service si educatie, produsele fiind prezente in mai mult de 75 de tari la nivel mondial.

Dănuţ Mocanu, General Manager Netop Tech: " Cladirea Phoenix Tower ne-a inspirat inca de la inceput sentimentul de siguranta si de standard inalt de calitate. Este ceea ce am cautat dupa incendiul care a devastat fostul sediu al companiei noastre. Dupa 5 luni de cand ne-am instalat aici, avem aceeasi opinie ca in momentul semnarii contractului – pentru noi a fost cea mai buna alegere in termeni de locatie, disponibilitate de mutare, facilitati oferite, confort si standard de clasa."

Kwizda Agro

Începând din iulie 2012, compania Kwizda Agro România și-a mutat sediul în clădirea Phoenix Tower.

“Odată cu mutarea sediului într-o clădire cu prestanță , precum Phoenix Tower, compania noastră se bazează pe intensificarea gradului de încredere al clienților și furnizorilor de a le satisface nevoile și exigențele. Deasemenea, poziționarea clădirii într-o zonă centrală ne-a furnizat o serie de facilități, cum ar fi accesul rapid la mijloacele de transport, parcare, masă și totodată le-a permis clienților și furnizorilor să ne localizeze foarte ușor.” a declarat Răzvan Sălăi, Director General Kwizda Agro Romania.

Kwizda Agro este o companie de familie, din Austria, cu o istorie de 159 de ani. De-a lungul timpului Kwizda Group a devenit o companie multinațională, cu filiale în mai multe țări din Europa.

Zitec HQ

Zitec , unul dintre cei mai importanti dezvoltatori romani de aplicatii web, a ales sa se mute in cladirea Phoenix Tower incepand cu data de 1 mai 2012. Zitec a inchiriat intreg etajul 5 al cladirii – 920 mp – iar amenajarile interioare, alaturi de caracteristicile cladirii au reusit sa creeze un mediu placut pentru angajatii companiei.

Alex AXON, Chief Creative Officer Zitec, arată care au fost criteriile care pe care le-a aplicat compania atunci când a ales Phoenix pentru relocare: „Ne-am dorit o locatie ultracentrala si, mai important, un birou unde sa ne putem exprima creativitatea, sa ne simtim relaxati, astfel incat sa putem fi mai eficienti. Biroul nu trebuie sa fie doar un spatiu decent de munca, cu facilitatile de rigoare si cu putin branding de companie. Trebuie sa fie un spatiu pe care echipa sa il indrageasca, sa se simta stimulata si apreciata. Doar cateva companii tin cont de aceste „detalii”, iar cele mai multe par sa ignore cu desavarsire ca oamenii petrec cea mai mare parte a zilelor lucratoare la birou; daca cineva petrece 8 sau 9 ore pe zi intr-un spatiu, proprietarul companiei ar trebui sa faca acest spatiu cat mai placut cu putinta. Partea interesanta este ca nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru acest lucru, se pot realiza lucruri deosebite fara o investitie impresionanta.”

Phoenix Tower - Zitec HQ
Phoenix Tower - Zitec HQ
Phoenix Tower - Zitec HQ
Phoenix Tower - Zitec HQ
Phoenix Tower - Zitec HQ
Phoenix Tower - Zitec HQ

Evenimentul de lansare

In seara zilei de 12 mai, am avut placerea de a-i invita pe viitorii nostri oaspeti si parteneri la lansarea oficiala a Phoenix Tower, in cadrul unui eveniment acompaniat de cocktail-uri, in lobby-ul cladirii.
Acest eveniment special a marcat debutul activitatii de inchiriere la Phoenix Tower. Cladire de birouri de 12 etaje, cu noua sa redecorare si noile standarde de design de interior, si-a primit vizitatorii intr-o atmosfera business, dar relaxata si prietenoasa.

Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare
Phoenix Tower - Evenimentul de lansare

Anunt finalizare refurbishment

Phoenix Tower este gata sa isi primeasca viitori oaspeti in conditii tehnice impecabile incepand cu anul 2012. Acest lucru este posibil, dupa o investitie de aproape 7 milioane euro facuta pe parcursul anului 2011. Investitia a vizat imbunatatirea conditiilor de lucru si confortului chiriasilor si mentinerea cladirii al nivel de clasa A.

In decursul anului 2011 au fost schimbate :

- sistemul de aer conditionat, care ofera in acest moment aport de aer proaspat si evacuare aer viciat, incalzire si racire simultana, control independent al temperaturii in orice birou, consum redus de energie;

- fatada : a fost schimbata integral fatada metalica, iar la fatada de sticla au fost facute lucrari de reparatii capital. De asemenea, toata fatada de sticla a fost acoperita cu folie termo izolatoare 3M pentru reducerea transferului de energie termica dintre interior si exterior si implicit pentru reducerea costurilor;

- zona de receptie : intreaga zona de receptie a cladirii a fost schimbata, devenind un spatiu modern si primitor si asigurand o securitate sporita cladirii.